top of page

Om Mig

Min rejse med dreadlocks startede for godt 20 år siden i Goa blandt hippier med lange smukke dreadlocks. Jeg havde desværre forinden mistet det meste af mit hår og selvom jeg ville elske, at selv have de lange lokker af dreads, var det ikke længere muligt for mig med så lidt hår op hovedet.

Så jeg besluttede mig for at bruge min fascination af dreadlocks på at lave dreadlocks på andre omkring mig. Her lærte jeg de fleste dreadlocks teknikker til både, europæisk, skandinavisk, asiatisk og afro hår.

Årene gik og imellemtiden fandt jeg min kærlighed i Danmark. Min hustru var lige så fascineret af dreadlocks, som jeg selv var og hun blev min første dreadlocks kunde i Danmark for godt 11 år siden. Siden har jeg lavet dreadlocks, repareret dreadlocks, lavet og påsat extensions på utallige tilfredse kunder i alle aldre og det med stor fornøjelse.

Så hvis du vil være sikker på et godt og smukt resultat både nu og på sigt og nægter at gå på kompromis med kvaliteten af dine dreads, er du kommet til det rette sted hos "House Of Dread", hvor jeg vægter både service og kvaliteten af mit arbejde højt.

IMG_2113_edited.jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page